110 vjet pavarësi, Kurti: Ndarjet krahinore pengesë atëherë dhe sot, duhet të jemi më shpesh bashkë

Publikuar më: 27/11/2022, ora 12:59

110 vjet pavarësi, Kurti: Ndarjet krahinore pengesë atëherë dhe sot, duhet të jemi më shpesh bashkë

Publikuar më: 27/11/2022, ora 12:59

Në fjalën e tij gjatë seancës së përbashkët të dy kuvendeve Kosovë-Shqipëri që po zhvillohet në Tiranë në kuadër të 110 vjetorit të shpalljes së pavarësisë, kryeministri i Kosovës ndarjet krahinore ishin pengesë atëherë dhe sot. Ai apeloi për më shumë përfshirje në punët publike të njëri-tjetrit dhe pranim të kritikave të ndërsjella.

110 vjet pavarësi, Kurti: Ndarjet krahinore pengesë atëherë dhe sot, duhet të jemi më shpesh bashkë

Publikuar më: 27/11/2022, ora 12:59

Në fjalën e tij gjatë seancës së përbashkët të dy kuvendeve Kosovë-Shqipëri që po zhvillohet në Tiranë në kuadër të 110 vjetorit të shpalljes së pavarësisë, kryeministri i Kosovës ndarjet krahinore ishin pengesë atëherë dhe sot. Ai apeloi për më shumë përfshirje në punët publike të njëri-tjetrit dhe pranim të kritikave të ndërsjella.