110 vjet shtet, Shqipëria dhe Kosova festojnë bashkë në Vlorë Ditën e Flamurit

Publikuar më: 28/11/2022, ora 14:50

110 vjet shtet, Shqipëria dhe Kosova festojnë bashkë në Vlorë Ditën e Flamurit

Publikuar më: 28/11/2022, ora 14:50

110-vjetori i Pavarësisë ka bërë bashkë krerët më të lartë të shtetit shqiptar dhe atij të Kosovës për të ngritur Flamurin në qytetin e Vlorës. Personalitetet e larta të politikës të Tiranës dhe Prishtinës kryen homazhe edhe te monumenti i Pavarësisë. Sipas protokollit shtetëror, të parët që vendoset kurora me lule ishin Presidentët Bajram Begaj dhe Vjosa Osmani. Më pas dy kryeparlamentarët Lindita Nikolla dhe Glauk Konjufca, Kryeministrat Edi Rama dhe Albin Kurti si dhe drejtues të pushtetit vendor.

110 vjet shtet, Shqipëria dhe Kosova festojnë bashkë në Vlorë Ditën e Flamurit

Publikuar më: 28/11/2022, ora 14:50

110-vjetori i Pavarësisë ka bërë bashkë krerët më të lartë të shtetit shqiptar dhe atij të Kosovës për të ngritur Flamurin në qytetin e Vlorës. Personalitetet e larta të politikës të Tiranës dhe Prishtinës kryen homazhe edhe te monumenti i Pavarësisë. Sipas protokollit shtetëror, të parët që vendoset kurora me lule ishin Presidentët Bajram Begaj dhe Vjosa Osmani. Më pas dy kryeparlamentarët Lindita Nikolla dhe Glauk Konjufca, Kryeministrat Edi Rama dhe Albin Kurti si dhe drejtues të pushtetit vendor.