110-vjetori i Pavarësisë, mijëra shqiptarë nga RMV dhe Kosova drejt Shqipërisë

Publikuar më: 28/11/2022, ora 12:29

110-vjetori i Pavarësisë, mijëra shqiptarë nga RMV dhe Kosova drejt Shqipërisë

Publikuar më: 28/11/2022, ora 12:29

Si çdo 28 nëntor edhe ky i sivjetshmi, që shënon 110-vjetorin e pavarësisë së shtetit shqiptar, nuk mund të kuptohej pa shqiptarët e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.

110-vjetori i Pavarësisë, mijëra shqiptarë nga RMV dhe Kosova drejt Shqipërisë

Publikuar më: 28/11/2022, ora 12:29

Si çdo 28 nëntor edhe ky i sivjetshmi, që shënon 110-vjetorin e pavarësisë së shtetit shqiptar, nuk mund të kuptohej pa shqiptarët e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.