111 tanke nga SHBA dhe Gjermania, “trimërohet” Ukraina, shërbimi sekret: Arrijmë deri në Kremlin

Publikuar më: 25/1/2023, ora 19:59

111 tanke nga SHBA dhe Gjermania, “trimërohet” Ukraina, shërbimi sekret: Arrijmë deri në Kremlin

Publikuar më: 25/1/2023, ora 19:59

Shtetet e Bashkuara të Amerikes dhe Gjermania do të dërgojnë një total prej 111 tankesh të fuqishme për të ndihmuar Ukrainën të fitojë luftën ndaj Rusisë. Presidenti Biden tha se kjo nuk është një ofensivë kundër Moskës, ndërsa Kievi paralajmëroi se i ka aftësitë për të goditur edhe Kremlinin.

111 tanke nga SHBA dhe Gjermania, “trimërohet” Ukraina, shërbimi sekret: Arrijmë deri në Kremlin

Publikuar më: 25/1/2023, ora 19:59

Shtetet e Bashkuara të Amerikes dhe Gjermania do të dërgojnë një total prej 111 tankesh të fuqishme për të ndihmuar Ukrainën të fitojë luftën ndaj Rusisë. Presidenti Biden tha se kjo nuk është një ofensivë kundër Moskës, ndërsa Kievi paralajmëroi se i ka aftësitë për të goditur edhe Kremlinin.