1,2 miliardë shtesë, AZHBR: Financojmë fermerët që mbjellin grurë dhe peshkatarët

Publikuar më: 2/8/2022, ora 15:38

1,2 miliardë shtesë, AZHBR: Financojmë fermerët që mbjellin grurë dhe peshkatarët

Publikuar më: 2/8/2022, ora 15:38

Nga 1 shtatori do të nisin aplikimet e fermerëve që do të mbjellin grurë, për të përfituar fondin prej 30 mijë lekë për hektarë.

1,2 miliardë shtesë, AZHBR: Financojmë fermerët që mbjellin grurë dhe peshkatarët

Publikuar më: 2/8/2022, ora 15:38

Nga 1 shtatori do të nisin aplikimet e fermerëve që do të mbjellin grurë, për të përfituar fondin prej 30 mijë lekë për hektarë.