12 përralla klasike dhe pa internet nga Anila Mullahi

Pedagogia, studiuesja dhe kritikja Anila Mullahi vesh kostumin e krijueses. Ajo prezanton veprën e saj të parë artistike, me përralla dhe një botë magjike, ku me siguri do të duan të arratisen të gjithë.