13 familjarë të luftëtarëve të ISIS iu dorëzohen autoriteteve shqiptare

Publikuar më: 27/5/2022, ora 17:12

13 familjarë të luftëtarëve të ISIS iu dorëzohen autoriteteve shqiptare

Publikuar më: 27/5/2022, ora 17:12

13 shtetas shqiptarë, 4 gra dhe 9 fëmijë, u janë dorëzuar autoriteteve shqiptare. Lajmin e njoftoi fillimisht në rrjetet sociale drejtuesi i Departamentit të Marrëdhënieve me Jashtë të Administratës Autonome të Sirisë Veriore dhe Lindore (AAENS) Dr. Abdulkarim Omar.

13 familjarë të luftëtarëve të ISIS iu dorëzohen autoriteteve shqiptare

Publikuar më: 27/5/2022, ora 17:12

13 shtetas shqiptarë, 4 gra dhe 9 fëmijë, u janë dorëzuar autoriteteve shqiptare. Lajmin e njoftoi fillimisht në rrjetet sociale drejtuesi i Departamentit të Marrëdhënieve me Jashtë të Administratës Autonome të Sirisë Veriore dhe Lindore (AAENS) Dr. Abdulkarim Omar.