13 Tetori dhe kërkesa për regjistrim, Duka: KQZ e kapur, kemi dy shtete paralele – A2

13 Tetori dhe kërkesa për regjistrim, Duka: KQZ e kapur, kemi dy shtete paralele

Partia Agrare Ambientaliste është një nga 3 partitë, së bashku me LSI dhe PR, të cilat një ditë më parë dorëzuan në KQZ kërkesën për t’u regjistruar në zgjedhjet lokale të 13 tetorit të dekretuara nga Presidenti Ilir Meta.