13-vjetori i pavarësisë, Osmani dhe Kurti nderojnë heronjtë e Kosovës

Liderët shtetërore dhe politikanët e Kosovës kanë nderuar të rënët dhe figurat më të larta të vendit, të cilët nuk jetojnë më, në 13 vjetorin e pavarësisë së Kosovës. Vjosa Osmani dhe Albin Kurti ishin sërish bashkë, ndërsa kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti u shoqërua nga anëtare të LDK-së.