13-vjetori i pavarësisë së Kosovës, qytetarët harrojnë pandeminë, festohet me këngë dhe valle

13-vjetori i pavarësisë është festuar me këngë, valle dhe flamuj kombëtarë në të gjithë Kosovën. Qytetarët duket se e harruan pandeminë koronavirus për një ditë teksa pushtuan sheshet kryesore të Prishtinës.