130 mjekë e infermierë në gatishmëri të pushuesve – A2

130 mjekë e infermierë në gatishmëri të pushuesve

28 qendra shëndetësore në zonat bregdetare dhe malore të vendit kalojnë në gatishmëri. Deri në 15 shtator, urgjencat do të punojnë pa ndërprerje dhe në zonat ku fluksi i pushuesve është i lartë edhe stafi mjekësor është i shtuar. Drejtori i urgjencës kombëtare, Skënder Brataj, tregon se këtë vit janë hapur qendra të tjera shëndetësore dhe të gjitha mbulohen me mjekë specializantë nga Tirana.