“14 Maji konfirmon de facto ndarjen e PD”, Neza: Grupimi Alibeaj del i fundit në zgjedhje

Publikuar më: 22/3/2023, ora 22:48

“14 Maji konfirmon de facto ndarjen e PD”, Neza: Grupimi Alibeaj del i fundit në zgjedhje

Publikuar më: 22/3/2023, ora 22:48

Kjo është fundjava vendimtare për të mësuar emrat zyrtarë të kandidatëve për kryetarë bashkie që partitë dhe koalicionet do të nxjerrin në 14 maj. Për analistin Lufti Dervishi, ajo që është e paqartë dhe ndodhet në një lloj presioni është e ashtuquajtura PD-ja zyrtare.

“14 Maji konfirmon de facto ndarjen e PD”, Neza: Grupimi Alibeaj del i fundit në zgjedhje

Publikuar më: 22/3/2023, ora 22:48

Kjo është fundjava vendimtare për të mësuar emrat zyrtarë të kandidatëve për kryetarë bashkie që partitë dhe koalicionet do të nxjerrin në 14 maj. Për analistin Lufti Dervishi, ajo që është e paqartë dhe ndodhet në një lloj presioni është e ashtuquajtura PD-ja zyrtare.