14 propozimet e Metës, rishikimi i drejtësisë në tryezën politike

Presidenti Ilir Meta doli në një konferencë për median në mesditë për të sqaruar pikat e platformës së tij për drejtësinë dhe integrimin. Gazetarja Elona Gjylmi sjell më shumë detaje nga deklarata e presidentit dhe platforma e tij.