146 të prekur në vend, mbledhja e Këshillit të Sigurisë dhe videokonferenca e kryeministrit Edi Rama

Për zhvillimet më të fundit jep detaje gazetarja e A2, Marsela Karapanço.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 18 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 801 raste në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 490 të shëruar në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 483 pacientë në spitale, 35 në terapi intensive, 10 të intubuar