15 kandidatët e SPAK, përjashtohen Prela dhe Hajdarmataj – A2

15 kandidatët e SPAK, përjashtohen Prela dhe Hajdarmataj

Gazetarja e A2 CNN, Anduena Llabani, e ftuar në Dita Jonë