150 ditë nga zgjedhjet lokale, kush ikën e kush vjen? – A2

150 ditë nga zgjedhjet lokale, kush ikën e kush vjen?

Që zgjedhjet lokale të 30 qershorit, do të sjellin ndryshime, kryesocialisti Edi Rama e paralajmëroi më 31 gusht 2018. Kryebashkiakëve të majtë ua tha në sy. Performanca dhe angazhimi me Partinë Socialiste janë dy nga kriteret që do të tregojnë nëse drejtuesit aktualë të qyteteve, do të vijojnë të mbajnë çelësat e bashkisë, apo do t’i dorëzojnë ato. A2 CNN ju përcjell një listë paraprake, jo zyrtare me emrat e kryebashkiakëve që nuk do të rikandidohen dhe atyre që do t’u besohet edhe një mandat nga selia rozë.