16 shkurti, Basha: Pas gardhit të policëve janë hajdutët – A2

16 shkurti, Basha: Pas gardhit të policëve janë hajdutët

Pas takimeve në qytet me banorë e tregtarë të ndryshëm, kreu demokrat ritheksoi se në 16 shkurt fjalën e kanë qytetarët, duke u kujtuar edhe skenën e protestës, qytetarët në shesh, gardhi i policeve dhe godina kryeministrore.