175-vjetori i lindjes, poetët bëhen bashkë për vargjet e Naim Frashërit

Vargjet e Naim Frashërit jehuan këtë javë në kryeqytet, në fillim Akademia e Shkencave e më pas Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit. Kështu është festuar përvjetori i 175 i datëlindjes së poetit.