1900 ha nën ujë në Shkodër, Oboti zona më e prekur

Vijon të jetë e rënduar situata në disa zona të Shkodrës për shkak të përmbytjeve nga reshjet e dendura të shiut, në ditët e fundit.

Në raportimin e përditësuar të Bashkisë më të madhe në veri të vendit bëhet me dije se aktualisht një sipërfaqe prej 1900 hektarësh vijon të jetë nën ujë, duke përfshirë këtu dhe tokë të kultivuar.