“Dimri erdhi!” Fansat e “Game of Thrones tani kanë mundësinë të përjetojnë se si është të flesh në të ftohtin Arktik dhe të rrethohesh nga ushtria e të vdekurve, dragonjtë dhe ujqërit e tmerrshëm nga mbretëria e Uesteros.