2 viktima nga aksidenti tragjik te “21 dhjetori”

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:13

2 viktima nga aksidenti tragjik te “21 dhjetori”

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:13

Dy persona kanë humbur jetën si pasojë e një aksidenti në zonën e “21 dhjetorit” në Tiranë. Ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm si pasojë e përplasjes së dy automjeteve. Si rezultat, kanë humbur jetën drejtuesi i mjetit tip Honda dhe një pasagjer, të identifikuar si Luan Cenollari dhe Ali Bejo. Shkak i këtij aksidenti dyshohet drejtimi në gjendje të dehur i drejtuesit te mjetit tip Citroen Emirjan Doko, i cili mbeti i plagosur.

2 viktima nga aksidenti tragjik te “21 dhjetori”

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:13

Dy persona kanë humbur jetën si pasojë e një aksidenti në zonën e “21 dhjetorit” në Tiranë. Ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm si pasojë e përplasjes së dy automjeteve. Si rezultat, kanë humbur jetën drejtuesi i mjetit tip Honda dhe një pasagjer, të identifikuar si Luan Cenollari dhe Ali Bejo. Shkak i këtij aksidenti dyshohet drejtimi në gjendje të dehur i drejtuesit te mjetit tip Citroen Emirjan Doko, i cili mbeti i plagosur.