2 vite nga tërmeti i madh, çfarë shohim sot nga rindërtimi te solidariteti?

Publikuar më: 26/11/2021, ora 20:12

2 vite nga tërmeti i madh, çfarë shohim sot nga rindërtimi te solidariteti?

Publikuar më: 26/11/2021, ora 20:12

Kompania “Gener 2” vendosi pas tërmetit të dy viteve më parë që të jepte një kontribut për komunitetin përmes donacioneve. Drejtori i Departamentit të Marketingut në këtë kompani, Albi Greva, ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të folur ndjeshmërinë e atyre ditëve të vështira dhe procesin e rindërtimit.

2 vite nga tërmeti i madh, çfarë shohim sot nga rindërtimi te solidariteti?

Publikuar më: 26/11/2021, ora 20:12

Kompania “Gener 2” vendosi pas tërmetit të dy viteve më parë që të jepte një kontribut për komunitetin përmes donacioneve. Drejtori i Departamentit të Marketingut në këtë kompani, Albi Greva, ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të folur ndjeshmërinë e atyre ditëve të vështira dhe procesin e rindërtimit.