2 vite nga tërmeti, Luljeta Bozo: Rreziku është permanent, banorët morën vila në vend të kasolleve

Përditësuar më: 27/11/2021, ora 10:44

2 vite nga tërmeti, Luljeta Bozo: Rreziku është permanent, banorët morën vila në vend të kasolleve

Përditësuar më: 27/11/2021, ora 10:44

Shqiptarët duhet të jenë vigjilentë ndaj tërmeteve, e të kujdesshëm për cilësinë dhe vendin ku ndërtojnë.