2 vite pandemi, mes varianteve e vaksinave

Publikuar më: 1/1/2022, ora 20:03

2 vite pandemi, mes varianteve e vaksinave

Publikuar më: 1/1/2022, ora 20:03

Bota kishte tani një armë të re për mundjen e pandemisë, vaksinën! Por ajo që u pagëzua si fushata më masive e vaksinimit në histori, rezultoi më e vështirë nga çfarë ishte parashikuar, e sfiduar nga mungesa e dozave, pabarazia në shpërndarjen e tyre, skepticizmi i popullsisë dhe variantet e reja. Pas entuziazmit fillestar të atyre që panë fundin e vuajtjes në horizont, filloi të bëhej gjithmonë e më e qartë, se rikthimi në normalitet ishte ende një realitet i largët.

2 vite pandemi, mes varianteve e vaksinave

Publikuar më: 1/1/2022, ora 20:03

Bota kishte tani një armë të re për mundjen e pandemisë, vaksinën! Por ajo që u pagëzua si fushata më masive e vaksinimit në histori, rezultoi më e vështirë nga çfarë ishte parashikuar, e sfiduar nga mungesa e dozave, pabarazia në shpërndarjen e tyre, skepticizmi i popullsisë dhe variantet e reja. Pas entuziazmit fillestar të atyre që panë fundin e vuajtjes në horizont, filloi të bëhej gjithmonë e më e qartë, se rikthimi në normalitet ishte ende një realitet i largët.