2 vjetori i tërmetit, Rama në Thumanë: Pjesa më e madhe e banesave gati në fundvit

Publikuar më: 25/11/2021, ora 19:31

2 vjetori i tërmetit, Rama në Thumanë: Pjesa më e madhe e banesave gati në fundvit

Publikuar më: 25/11/2021, ora 19:31

Thumana ishte një ndër fshatrat më të prekur të tërmetit fatkeq të 26 nëntorit 2019, ku përveç dëmeve materiale, u regjistruan dhe 24 viktima.