20 shkurt 1991- Çfarë ka ndryshuar në 28 vite? – A2

20 shkurt 1991- Çfarë ka ndryshuar në 28 vite?

Ashtu si 28 vite më parë, vendi ndodhet në krizë politike dhe prag protestash. Por a ka ngjashmëri midis 20 shkurtit 1991, kur bashkë me bustin e Enver Hoxhës u rrezua dhe sistemi, me situatën aktuale? Konflikti ka qenë pjese e pandarë e parlamentit shqiptarë në 3 dekadat e fundit. Lulzim Basha në Facebook, thotë se për PD çdo ditë do të jetë 20 shkurt, pa shtatore por me një pushtet për të rrëzuar. Por a ka analogji mes 1991 dhe 2019-s? Një pjesë e nomenklaturës komuniste, u ricikluan në politikë, madje vazhdojnë ende të qëndrojnë.

Shkarkoni aplikacionin e A2