20 shtrime në ditë, forma të rënda te 80% e pacientëve, më lehtë të vaksinuarit

Publikuar më: 25/10/2021, ora 16:14

20 shtrime në ditë, forma të rënda te 80% e pacientëve, më lehtë të vaksinuarit

Publikuar më: 25/10/2021, ora 16:14

Çdo ditë, rreth 20 pacientë të prekur nga Covid-19 paraqesin forma të rënda dhe nevojën për shtrim në spital.