20 vitet pas sulmeve të 11 Shtatorit

Publikuar më: 11/9/2021, ora 16:31

20 vitet pas sulmeve të 11 Shtatorit

Publikuar më: 11/9/2021, ora 16:31

Redion Qirjazi, ekspert i çështjeve të sigurisë ndërkombëtare dhe një nga trupat në një mision në Afganistan, gjatë vitit 2011, ishte i ftuar në studion e A2 CNN për atë që ndodhi në SHBA pas sulmeve terroriste të 11 Shtatorit.

20 vitet pas sulmeve të 11 Shtatorit

Publikuar më: 11/9/2021, ora 16:31

Redion Qirjazi, ekspert i çështjeve të sigurisë ndërkombëtare dhe një nga trupat në një mision në Afganistan, gjatë vitit 2011, ishte i ftuar në studion e A2 CNN për atë që ndodhi në SHBA pas sulmeve terroriste të 11 Shtatorit.