20 vjet nga ndërhyrja e NATO-s në Serbi

24 marsi shënon një datë të rëndësishme për shqiptarët e Kosovës. Të ndodhur në një konflikt të ashpër vrasjesh dhe dëbimesh nga territoret e tyre në fund të viteve ‘90, si sot 20 vjet më parë, NATO filloi sulmet ajrore kundër bazave ushtarake dhe objekteve të rëndësishme strategjike të Serbisë.