20 zyrtarë policie rezultojnë si të përfshirë në ish-Sigurimin e Shtetit

Të paktën 20 zyrtarë të policisë rezultojnë se janë të përfshirë në ish-Sigurimin e shtetit. Burime pranë autoritetit të dosjeve thanë se deri më tani nga të dhënat e përpunuara nga ky institucion kjo dhe për llogari të procesit të vetingut numri i efektivëve është 20, por kjo shifër mund të pësojë ndryshime. 8 prej emrave në listën emërore të përpunuar nga Autoriteti i Dosjeve janë zyrtarë aktualë, por edhe drejtues të lartë të Policisë së Shtetit ndërsa dy prej tyre kanë kaluar procesin e vetingut me sukses.