2018 e protestave, Babaleve, Toyota-ve dhe vezëve – A2

2018 e protestave, Babaleve, Toyota-ve dhe vezëve

Viti 2018 ka qenë pa dyshim një vit protestash, dhe vetëm dy prej tyre zyrtarisht politike.

Shkarkoni aplikacionin e A2