2020, viti më i nxehtë në historinë e matjeve

Meteorologia e A2, Tanja Porja sjell një përmbledhje të ngjarjeve më ekstreme të klimës gjatë 2020. Filloi me zjarret në Australi dhe vijoi me stuhitë dhe përmbytjet në Itali.