2021, viti i rikthimit të Partisë Demokratike në Parlament

Publikuar më: 1/1/2022, ora 13:45

2021, viti i rikthimit të Partisë Demokratike në Parlament

Publikuar më: 1/1/2022, ora 13:45

Rikthimi në Kuvend pas 2 vitesh bojkot parlamentar u shoqërua me një seri propozimesh politike dhe nismash ligjore, si për të treguar vullnetin për të mos mbetur vetëm pas një kartoni të kuq, duke votuar kundër mazhorancës socialiste. Propozimet politike të demokratëve përkuan në një kohë kur Lulzim Basha përjashtoi nga Grupi Parlamentar i PD-së ish-kryetarin Sali Berisha, pasi ishte shpallur “non grata” nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

2021, viti i rikthimit të Partisë Demokratike në Parlament

Publikuar më: 1/1/2022, ora 13:45

Rikthimi në Kuvend pas 2 vitesh bojkot parlamentar u shoqërua me një seri propozimesh politike dhe nismash ligjore, si për të treguar vullnetin për të mos mbetur vetëm pas një kartoni të kuq, duke votuar kundër mazhorancës socialiste. Propozimet politike të demokratëve përkuan në një kohë kur Lulzim Basha përjashtoi nga Grupi Parlamentar i PD-së ish-kryetarin Sali Berisha, pasi ishte shpallur “non grata” nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.