21 Janari, Braçe: Ne e bëmë tonën me Reformën në Drejtësi, kjo nuk është çështje për prokurorinë e Tiranës

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:54

21 Janari, Braçe: Ne e bëmë tonën me Reformën në Drejtësi, kjo nuk është çështje për prokurorinë e Tiranës

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:54

Qeveria Rama nuk arriti të gjej prova konkrete për 21 janarin, dhe SPAK ia dorëzoi çështjen për ngjarjet e 21 janarit të vitit 2011 para kryeministrisë, sërish prokurorisë së Tiranës. Sipas deputetit të PS Erion Braçe, pala që përfaqëson nuk mund të bënte më shumë. Sipas tij, ajo që ka funksionuar ka qenë kodi i heshtjes për 12 vjet radhazi, dhe për këtë bën një shembull të bujshëm të javëve të fundit, kapja e kreut të Cosa Nostra në Sicili.

21 Janari, Braçe: Ne e bëmë tonën me Reformën në Drejtësi, kjo nuk është çështje për prokurorinë e Tiranës

Publikuar më: 10/2/2023, ora 22:54

Qeveria Rama nuk arriti të gjej prova konkrete për 21 janarin, dhe SPAK ia dorëzoi çështjen për ngjarjet e 21 janarit të vitit 2011 para kryeministrisë, sërish prokurorisë së Tiranës. Sipas deputetit të PS Erion Braçe, pala që përfaqëson nuk mund të bënte më shumë. Sipas tij, ajo që ka funksionuar ka qenë kodi i heshtjes për 12 vjet radhazi, dhe për këtë bën një shembull të bujshëm të javëve të fundit, kapja e kreut të Cosa Nostra në Sicili.