21 Janari festë kombëtare? PS paralajmëron refuzimin e propozimit të opozitës

Myslim Murrizi është nismëtari kryesor dhe një nga firmëtarët e opozitës në Parlament, që propozuan shpalljen e 21 janarit festë kombëtare.