“21 Janari”, prova të reja apo konsum publik

Publikuar më: 24/1/2023, ora 14:46

“21 Janari”, prova të reja apo konsum publik

Publikuar më: 24/1/2023, ora 14:46

Analisti Plator Nesturi komentoi çështjen e “21 Janarit” dhe zhvillimet e fundit politike në vend teksa ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00.