21 Janari, si e kujtojnë dëshmitarët – A2

21 Janari, si e kujtojnë dëshmitarët

Në 8-vjetorin e 21 Janarit, ku gjatë një proteste para Kryeministrisë mbetën të vrarë 4 persona, familjarë dhe deputetë të Partisë Socialiste bënë homazhe në përkujtim të tyre. Në Bulevard, para godinës së Kryeministrisë, disa prej protestuesve të 8 viteve më parë, tregojnë për A2 kujtimin e tyre për ato momente.