21 mijë aplikime, më pak kërkesa për shkollat e larta. 10 mijë maturantë ikin jashtë

Publikuar më: 5/8/2022, ora 13:10

21 mijë aplikime, më pak kërkesa për shkollat e larta. 10 mijë maturantë ikin jashtë

Publikuar më: 5/8/2022, ora 13:10

Mbyllet procesi i aplikimeve për në universitete. Mbi 21 mijë maturantë nga Shqipëria dhe Kosova kanë shprehur interesin për të ndjekur studimet e larta në vendin tonë. Degët më të preferuara janë mjekësia, ekonomia dhe IT. Ndërkohë këtë vit numri i maturantëve që lënë Shqipërinë është edhe më i lartë, mbi 10 mijë të rinj kanë aplikuar për studime jashtë vendit.

21 mijë aplikime, më pak kërkesa për shkollat e larta. 10 mijë maturantë ikin jashtë

Publikuar më: 5/8/2022, ora 13:10

Mbyllet procesi i aplikimeve për në universitete. Mbi 21 mijë maturantë nga Shqipëria dhe Kosova kanë shprehur interesin për të ndjekur studimet e larta në vendin tonë. Degët më të preferuara janë mjekësia, ekonomia dhe IT. Ndërkohë këtë vit numri i maturantëve që lënë Shqipërinë është edhe më i lartë, mbi 10 mijë të rinj kanë aplikuar për studime jashtë vendit.