23 raste të reja, Tirana përhap virusin edhe në qytete të tjera

Ministria e Shëndetësisë raportoi për 23 raste të reja me koronavirus në vendin tonë gjatë 24 orëve të fundit. Nga këta, 12 raste janë regjistruar në Tiranë, 6 në Mat, 4 në Lushnje dhe 1 në Durrës.