24 orë pas tërmetit, familjet në Ndroq apel shtetit për ndihmë

24 orë pas tërmetit, A2 pa nga afër pasojat e lëna prej tij në zonën e Ndroqit. Familja Fortuzi dhe Bulku thonë se nga frika e goditjeve të tërmetit, e kanë kaluar natën jashtë.