24-vjetori i bombardimeve në Serbi, Presidentja Osmani përkujton ushtarët e rënë të NATO-s

Publikuar më: 24/3/2023, ora 14:38

24-vjetori i bombardimeve në Serbi, Presidentja Osmani përkujton ushtarët e rënë të NATO-s

Publikuar më: 24/3/2023, ora 14:38

Kosova përkujton 24 vjetorin e ndërhyrjes së NATO-s, që i dha fund masakrave dhe brutalitetit të Serbisë. Presidentja Vjosa Osmani, bashkë me ambasadorët e akredituar në Prishtinë, bënë homazhe te pllaka përkujtimore e ushtarëve të rënë të NATO-s, duke theksuar se bombardimet e aleatëve mbrojtën miliona jetë nga regjimi gjenocidal dhe brutal i Millosheviçit.

24-vjetori i bombardimeve në Serbi, Presidentja Osmani përkujton ushtarët e rënë të NATO-s

Publikuar më: 24/3/2023, ora 14:38

Kosova përkujton 24 vjetorin e ndërhyrjes së NATO-s, që i dha fund masakrave dhe brutalitetit të Serbisë. Presidentja Vjosa Osmani, bashkë me ambasadorët e akredituar në Prishtinë, bënë homazhe te pllaka përkujtimore e ushtarëve të rënë të NATO-s, duke theksuar se bombardimet e aleatëve mbrojtën miliona jetë nga regjimi gjenocidal dhe brutal i Millosheviçit.