25 prilli në KAS, ankimimet si prova për shkelje apo zvarritje e certifikimit të rezultatit?

Publikuar më: 14/5/2021, ora 10:17

25 prilli në KAS, ankimimet si prova për shkelje apo zvarritje e certifikimit të rezultatit?

Publikuar më: 14/5/2021, ora 10:17

Anëtar i Komisionit të Ankimeve dhe Sanksioneve, Ledio Braho, ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00 në A2