“25 prilli”, nuk miratohet plani hetimor. Alibeaj: Komisioni përfundon këtu

Publikuar më: 24/11/2021, ora 15:34

“25 prilli”, nuk miratohet plani hetimor. Alibeaj: Komisioni përfundon këtu

Publikuar më: 24/11/2021, ora 15:34

Hetimi i zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit përfundoi pa nisur ende. Maxhoranca refuzoi të votonte planin e hetimit të paraqitur nga opozita pasi nuk pranoi që të thirreshin si dëshmitar drejtuesi i SPAK dhe Prokurori i Përgjithshëm. Pas ngërçit të krijuar, drejtuesi demokrat, Enkelejd Alibeaj, theksoi se në këto kushte hetimi i komisionit përfundon këtu.

“25 prilli”, nuk miratohet plani hetimor. Alibeaj: Komisioni përfundon këtu

Publikuar më: 24/11/2021, ora 15:34

Hetimi i zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit përfundoi pa nisur ende. Maxhoranca refuzoi të votonte planin e hetimit të paraqitur nga opozita pasi nuk pranoi që të thirreshin si dëshmitar drejtuesi i SPAK dhe Prokurori i Përgjithshëm. Pas ngërçit të krijuar, drejtuesi demokrat, Enkelejd Alibeaj, theksoi se në këto kushte hetimi i komisionit përfundon këtu.