25 të arrestuar në Gjermani po planifikonin grusht shteti, do mësynin me armë Parlamentin

Publikuar më: 7/12/2022, ora 12:39

25 të arrestuar në Gjermani po planifikonin grusht shteti, do mësynin me armë Parlamentin

Publikuar më: 7/12/2022, ora 12:39

25 persona u arrestuan në gjermani në ndryshimin se po planifikonin grusht shteti. Sipas prokurorisë federal, grupe të ekstremit të djathtë dhe ish ushtarakë po komplotonin të mësynin me armë zjarri parlamentin, dhe të përmbysnin qeverinë demokratike. 3 mijë agjentë morën pjesë në operacionin blic në 11 shtete.

25 të arrestuar në Gjermani po planifikonin grusht shteti, do mësynin me armë Parlamentin

Publikuar më: 7/12/2022, ora 12:39

25 persona u arrestuan në gjermani në ndryshimin se po planifikonin grusht shteti. Sipas prokurorisë federal, grupe të ekstremit të djathtë dhe ish ushtarakë po komplotonin të mësynin me armë zjarri parlamentin, dhe të përmbysnin qeverinë demokratike. 3 mijë agjentë morën pjesë në operacionin blic në 11 shtete.