25 vite pa Azem Hajdarin, Berisha: Simbol frymëzimi për të rrëzuar diktaturën e Ramës

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:03

25 vite pa Azem Hajdarin, Berisha: Simbol frymëzimi për të rrëzuar diktaturën e Ramës

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:03

12 shtatori shënoi 25 vjet nga vrasja e Azem Hajdarit. Shoqëruar nga familjarët e tij dhe deputetë demokratë, Sali Berisha zhvilloi homazhe në “Varrezat e Dëshmorëve” ku prehet trupi i tij.

25 vite pa Azem Hajdarin, Berisha: Simbol frymëzimi për të rrëzuar diktaturën e Ramës

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:03

12 shtatori shënoi 25 vjet nga vrasja e Azem Hajdarit. Shoqëruar nga familjarët e tij dhe deputetë demokratë, Sali Berisha zhvilloi homazhe në “Varrezat e Dëshmorëve” ku prehet trupi i tij.