25 vite pa Azem Hajdarin, e bija kujton momentet para vrasjes së tij

Publikuar më: 15/9/2023, ora 09:14

25 vite pa Azem Hajdarin, e bija kujton momentet para vrasjes së tij

Publikuar më: 15/9/2023, ora 09:14

Në ditën e demokracisë dhe në 25-vjetorin e ndarjes nga jeta të Azem Hajdarit, e bija e tij Rudina Hajdari ka rrëfyer në “Dita Jonë” kujtimet e atij momenti para vrasjes.

25 vite pa Azem Hajdarin, e bija kujton momentet para vrasjes së tij

Publikuar më: 15/9/2023, ora 09:14

Në ditën e demokracisë dhe në 25-vjetorin e ndarjes nga jeta të Azem Hajdarit, e bija e tij Rudina Hajdari ka rrëfyer në “Dita Jonë” kujtimet e atij momenti para vrasjes.