250 mijë janë akomoduar, Pogradecin e preferuan rreth gjysmë milioni vizitorë

Publikuar më: 15/9/2023, ora 09:58

250 mijë janë akomoduar, Pogradecin e preferuan rreth gjysmë milioni vizitorë

Publikuar më: 15/9/2023, ora 09:58

Tashmë kur hija e vjeshtës ka filluar të ndihet në Pogradec, qyteti Liqenor ka nisur të bëjë llogaritë e këtij sezoni veror. Të dhënat nga njësitë hoteliere dhe pikat turistike më të frekuentuara tregojnë për sezonin më të mirë turistik që ka pasur ndonjëherë ky qytet.

250 mijë janë akomoduar, Pogradecin e preferuan rreth gjysmë milioni vizitorë

Publikuar më: 15/9/2023, ora 09:58

Tashmë kur hija e vjeshtës ka filluar të ndihet në Pogradec, qyteti Liqenor ka nisur të bëjë llogaritë e këtij sezoni veror. Të dhënat nga njësitë hoteliere dhe pikat turistike më të frekuentuara tregojnë për sezonin më të mirë turistik që ka pasur ndonjëherë ky qytet.