10 ditë, 10 dalje publike, Rama indiferent për opozitën – A2

10 ditë, 10 dalje publike, Rama indiferent për opozitën

10 ditët e fundit, Kryeministri Rama e shmangu nga fjalimet opozitën dhe protestën e kësaj të shtune. Por një ditë para, kreu i qeverisë ka thyer heshtjen duke thumbuar demokratët.