27 vjet nga vdekja e Tupac

Publikuar më: 13/9/2023, ora 07:43

27 vjet nga vdekja e Tupac

Publikuar më: 13/9/2023, ora 07:43

Tupac Amaru Shakur lindi në pjesën lindore të Manhattan Harlem në New York City. Ai u bë i famshëm në saje të “Eyez On Me” dhe shumë hiteve të mëdha, që i ka sjell përmes albumeve, që mbetën ndër më të shiturat në SHBA.

27 vjet nga vdekja e Tupac

Publikuar më: 13/9/2023, ora 07:43

Tupac Amaru Shakur lindi në pjesën lindore të Manhattan Harlem në New York City. Ai u bë i famshëm në saje të “Eyez On Me” dhe shumë hiteve të mëdha, që i ka sjell përmes albumeve, që mbetën ndër më të shiturat në SHBA.