276 fëmijë me koronavirus, Kuli: 8 të shtruar në spital, 13% e të prekurve ende aktivë

276 fëmijë janë prekur nga koronavirusi në Shqipëri që nga fillimi i epidemisë. 13% e tyre janë ende të sëmurë aktivë dhe në 14 shtator nuk do të shkojnë në shkollë.